Clinic

Clinic

De coaches van RYN Coaching hebben uitgebreide ervaring met het begeleiden van groepen en geven op aanvraag hardloop clinics. De clinics worden aangepast naar de behoeftes en zijn voor alle hardloopniveaus toegankelijk. Hier onder staan een aantal voorbeelden van clinics die regelmatig worden gegeven.

Clinic looptechniek
Tijdens deze clinic wordt actief gewerkt aan het verbeteren van de looptechniek. Theorie en praktijk worden gecombineerd, waardoor de techniek echt wordt ervaren. Tijdens de training komen door afwisselende oefeningen en loopsessies verschillende onderdelen aan bod en wordt per persoon gekeken naar verbeteringen.

Clinic trailrunning
Trailrunning is populair en super leuk om te doen. In deze clinic maak je kennis met wat trailrunning inhoud en waar je op moet letten. We delen onze kennis over het trailrunnen, maar willen vooral dat men de ervaring beleefd. Het is laagdrempelig en voor elk niveau geschikt.

Clinic klimmen en dalen
Voor de trailloper die meer wil leren over het klimmen en dalen, of de wegloper die hoogtemeters tegen komt in zijn wedstrijd, is dit een leerzame clinic. Deze clinic wordt op onverharde paden gegeven om aan te sluiten op de trailrun ervaring. Er wordt extra aandacht besteed aan klim- en daaltechnieken en hoe men extra kracht kan opbouwen.

 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden en kosten van een clinic. We denken graag met je mee.